Serdar Özkan'a öfke!

Serdar Özkan'a öfke!

Serdar Özkan'ın Konya'da forma giymesi taraftarı çok kızdırdı.

Disiplinsiz diye Keita'nın satıldığı, Misimoviç'in kadro dışı kaldığı Galatasaray'da menajer futbolcu Serdar Özkan'ın Konya'da forma giymesi taraftarı çok kızdırdı

Galatasaray kabus gibi geçen 2010-11 sezonunun ilk yarısını Konya'da 1-0 kazanarak bitirdi. Ancak bu kritik galibiyet de taraftarın öfkesini bir nebze olsa dindiremedi. Önceki gün takımı Konya'da protestoyla karşılayan Galatasaraylılar, dün de Serdar Özkan'ın ilk 11'de sahaya çıkmasına isyan etti. Geçen sezon futboluyla sarı-kırmızılı tribünlerin sevgilisi olan Fildişili Kader Keita'nın disiplinsiz olduğu için satıldığını, Bosna Hersekli yıldız Misimoviç'in de benzer gerekçeyle kadro dışı kaldığını belirten taraftarlar, Serdar'ın hala şans bulmasına tepki gösterdiler.

4 MAÇ CEZA ALMIŞTI

Genç oyuncunun menajerlik şirketine ortak olduğu ortaya çıkınca 4 resmi maç men cezası aldığını dile getiren Galatasaraylılar, özellikle sanal alemde yönetimi topa tuttu ve Serdar Özkan'ın Galatasaray camiasını iyi şekilde temsil etmediği görüşünde hemfikir oldular. Dün Konya'da oyunda kaldığı 80 dakikada saman alevi gibi parlayan ve maç eksiği gözlerden kaçmayan Serdar Özkan, yerini Aydın Yılmaz'a bıraktı.

Sabah