Kıvanç Kartal'a geliyor!

Kıvanç Kartal'a geliyor!

Karşıyaka'da forma giyen Kıvanç Karakaş'ın, Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edildi.

Mustafa Denizli’nin ‘Oyuncu almayacağız’ açıklamalarına rağmen,?Beşiktaş’ın transfer pazarlıkları içerisinde olduğu ortaya çıktı. Bu sezon Karşıyaka formasıyla büyük çıkış yakalayan ve birçok Süper?Lig ekibinin gündeminde yer alan Kıvanç Karakaş için görüşmelerin yapıldığı bildirildi.

Beşiktaş’ın,?Kıvanç’ın bonservisi için 1 milyon TL’yi gözden çıkardığı, İzmir temsilcisinin de transfere yeşil ışık yaktığı öne sürüldü. Sezon başında Rıdvan Şimşek’i de Karşıyaka’dan transfer eden Beşiktaş, genç yıldızın performansından fazlasıyla memnun kalmıştı.

Orta sahanın ortasında görev yapan?Kıvanç Karakaş ile birlikte, Beşiktaş yaratıcı orta saha oyuncusu arayışına noktayı koymayı planlıyor.

Mini Yorum

Tam bir sistem oyuncusu

Kıvanç Karakaş, çok koşan, mücadele eden ve oyunu iki taraflı oynayabilen bir isim. Geçen sezon Reha Kapsal ile bir çıkış yakaladı. Karşıyaka’da Ümit Turmuş’un göreve gelmesinin ardından ise Kıvanç’ın ofansif yönü ağır bastı. Bu sezonun ilk yarısında attığı gollerle takımına pek çok kez maç kazandıran yıldız futbolcu, oyun stili olarak ise modern futbola yakın ve tam bir sistem oyuncusu. Beşiktaş’a orta alanda katkı sağlayacaktır.

Tunç Kayacı / Fanatik