Galatasaray'da Sidney Govou bombası

Galatasaray'da Sidney Govou bombası

G.Saray bombayı Fransız yıldızla patlatmaya hazırlanıyor.

Vatan'a göre, Stoch'ta yaşanan hüsranın ardından yabancı transferinde şu ana kadar somut bir adım atamayan G.Saray sabretmesinin ödülünü O.Lyon'un yıldızı Sidney Govou ile almak üzere.. Sarı-kırmızılılarda başkan Adnan Polat orta saha ağırlıklı bir oyuncu alacaklarını açıklamasına rağmen yönetim hem sağ kanat hem de santrfor olarak oynayabilen Fransız yıldızı kadrosuna katabilmek için girişimlerine başladı.

O.Lyon'un alt yapısından yetişen ve 10 yıldır da aynı takımın formasını giyen Govou'nun bu sezon artık Fransız ekibiyle yolları ayrılıyor. Lyon'la olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek 31 yaşındaki yıldız oyuncuya bonservis ödenmeyecek olması transferi daha da cazip hale getiriyor.

Ancak Govou transferinde sarı-kırmızılılar yalnız değil. Panathinaikos da ciddi olarak ilgileniyor. Ancak Fransızca konuşan Govou kendi dilini iyi bilen çok sayıda kişi olması nedeniyle G.Saray'a sıcak bakıyor.

TEKLİF 2 MİLYON EURO 


FRANSA Milli Takımı'nın Afrika'da yaşadığı skandallara bizzat tanıklık eden Govou takımın elenmesinin ardından ülkesine dönerken, sarı-kırmızılılar görüşmelere başlamak için harekete geçti. G.Saray'da futbol şubesinin patronu Adnan Sezgin oyuncuyu ikna etmek için temaslara başladı.

SARI-kırmızılılar bonservisi elinde olması nedeniyle birçok takımın transfer gündeminde yer alan bu oyuncuya net olarak yıllık 2 milyon Euro teklif etmeye hazırlanırken, rakamın 2.5 milyona kadar çıkabileceği öğrenildi.

Takvim