Yeni moda Wing Tzun!

Yeni moda Wing Tzun!

Bruce Lee'nin ilk öğrendiği savaş sanatı Wing Tzun, Türkiye'de büyük ilgi görmeye başladı.

Dünyada 48 ülkede 600 okulla faaliyet gösteren EBMAS, Türkiye'deki okullarına 2 yenisini ekledi. Emin Boztepe’nin 30 yıllık tecrübesiyle yetiştirdiği çeşitli derecelerdeki uzman eğitmenler, Bruce Lee'nin ilk öğrendiği savaş sanatı stili Wing Tzun’u Türkiye ve dünyada yaymaya devam ediyor.

Bahçelievler'de açılan EBMAS Wing Tzun Kung Fu okullu 300 yıllık savaş sanatını yeni nesillere öğretmek ve yeni eğitmenler yetiştirmeyi amaçlıyor.

EBMAS Wing Tzun Kung Fu dersleri Techno Sports Club'da cumartesi ve Pazar günleri 10:30-12:00 saatleri arasında Sihing Abdullah Demir tarafından verilmektedir.

Kondisyon, kardio ve street defens tekniklerinin öğretileceği dersler her yaştan insana cinsiyet ayrımı yapmadan açıktır. Kadınlar tarafından bulunan tek savaş sanatı stili Wing Tzun (Güzel İlkbahar) müsabakası bulunmadığı için savaş sanatı kategorisinde nitelendirilmektedir.

WING TZUN NEDİR?
Aynı kilo ve aynı cinsiyetteki insanların karşı karşıya gelmesinden çok; farklı kilo boy ve cinsiyetten insanların mücadele edebilmesini düşünerek geliştirilmiş bir stildir. Bu nedenle kadınların sokakta korunması için en uygun teknikleri içermektedir.